Reusita blogului tau consta intr-o buna organizare

Studiile arata ca, la nivel global, apare in medie un blog pe minut, gandindu-ne la astfel de statistici este inevitabil sa nu ne punem problema cum va reusi propiul nostru blog sa fie vizibil. Aceasta e marea dilema in momentul in care ai un blog si evident nu vrei sa-l pastrezi numai pentru tine. In cazul in care ai vrea aceasta, ti-ai face un jurnal intim, inchis cu lacat si l-ai tine sub pat. Dar orice blogger vrea sa aiba satisfactie in momentul in care se uita pe graficul cu vizitatorii unici. Te mandresti cu orice sare peste media de vizitatori cu care te-ai obisnuit si e normal, e munca ta, e investita ta de timp si energie.

Pentru ca succesul tau sa fie unul garantat, trebuie sa te pui pe treaba, sa publici regulat, sa incerci sa satisfaci nevoia de informatii pentru publicul tau.

Daca te afli la inceput de drum, indicat ar fi sa te gandesti destul de bine despre ce vrei sa scrii, cum vrei sa arate, ce tema alegi si multe altele. Chiar daca par segmente conexe, sunt extreme de importante, acestea alcatuind identitatea blogului tau si coloana vertebrala.

Daca un vizitator va intra din intamplare pe o pagina de-a ta, indicat ar fi sa-si poata da seama din prima despre ce este continutul blogului tau. In cazul in care te simti legat de subiecte diverse si simti cat ti-ai dori sa abordezi mai multe domenii, indicat ar fi sa-ti faci mai multe bloguri, fiecare concentrate pe o tema individuala.

Risti sa-ti bulversezi cititorii in situatia in care astazi postezi un articol despre cum se gatesc clatitele dietetice, iar maine esti extrem de inspirat in a scrie despre schimbarea uleiului la motoarele de Aro. Imagineaza-ti neplacerea de pe chipurile gospodinelor care au intrat pe pagina ta in ziua in care ai postat minunata reteta de clatite, cand vor vedea in feedul lor ca s-a infiltrat un titlu intrus, care nu le intereseaza catusi de putin. Cel mai probabil nu-ti vor da unfollow de la prima abatere, vor astepta sa vada daca mai postezi informatii care le atrag, sau devi un spam cu tot felul de informatii inutile lor.
Unul dintre sfaturile cu adevarat importante de care ar trebui sa tineti cont ca sa aveti succes ar fi sa nu neglijati continutul blogului!

Daca ai continut unic si de calitate, ai mari sanse sa devansezi alte bloguri. Prin urmare fi original, gandeste singur ceea ce vrei sa scrii si nu te mai inspira de pe alte pagini deoarece nu vei face decat sa te lasi influentat de stilul altora si sa reformulezi idei, iar blogul tau va capata valoarea de informatii de mana a doua sau a treia.

De asemenea, acorda o atentie deosebita micilor trucuri care iti vor aduce vizitatori noi pe pagina prin motoarele de cautare, scrie cuvinte cheie cu o popularitate crescuta, deoarece asa te vor gasi mai usor un spider in momentul in care un utilizator cauta o informatie ce se regaseste in postarile tale.

 
1
Kudos
 
1
Kudos

Now read this

SEO - cine, cum si de ce

SEO este una dintre cele mai neintelese medii de marketing. Sunt foarte multe abordari si acestea depind de ce rezultate va doriti pentru site-ul vostru. Aproape orice afacere are un site fiind astfel prezentata pe web iar cercetarile... Continue →